Το απεργιακό πρόγραμμα στον 105,5 Στο Κόκκινο την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου




12:00 – 14:00
Το σκάνδαλο NOVARTIS με τον Κώστα Σαββόπουλο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη

14:00 – 16:00
12 χρόνια ανοιχτά μικρόφωνα στα κινήματα, με την Ειρήνη Προμπονά και την Γιάννα Αθανασίου

16:00 – 18:00
Το Μακεδονικό ζήτημα – Οι εθνικιστικές παρωπίδες και οι γεωπολιτικές διαστάσεις. Με τον Γιάννη Ανδρουλιδάκη και τον Διονύση Ελευθεράτο


Μετά τις 19:00 όλοι στο πάρτι στο BOO! Café Bar στην οδό Σαρρή 21 δίπλα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο. Ελάτε να τα πούμε και να τα πιούμε!

Σχόλια

  1. Το θέατρο του παραλόγου γενικεύεται. Καλά ο Σταμάτης Κραουνάκης κάνει πλάκα. Είναι υπεράνω κριτικής: δικαιούται να ομιλεί σαν να ήταν ένα και ενιαίο ταμείο αυτό που πληρώνει τη Μούσχουρη ή τα ταξίδια της Κονιόρδου με αυτό που πρέπει να πληρώσει τη μισθοδοσία στο Κόκκινο... Γιατί αλλού είναι οι σπουδαίες σπατάλες. ΟΚ. Αλλά σήμερα ακούσαμε στην απεργιακή εκπομπή της Ειρήνης Προμπονά πολλά για το πόσο ..."ίδια είναι κάθε εργοδοσία απέναντι στο δίκιο του εργαζόμενου"! Κι από κοντά κάθε είδους επικρίσεις για τον Σύριζα. Αποκορύφωμα ο κ. Ελευθεράτος που "απέδειξε" ότι οι απολύσεις είναι εκδικητικές με τόση ...ελευθεριότητα που υπονόμευσε για τα καλά την επαγγελματική του σοβαρότητα. Ενώ έχει μπροστά του τη δηλωμένη θέση της εργοδοσίας για μείωση των υψηλότερων μισθών κατά 20% με στόχο τη μείωση του μισθολογικού κόστους, εξηγεί ότι δεν υπήρξαν κοινωνικά κριτήρια στις απολύσεις (!) ούτε επιλέγηκαν οι νεότεροι που θα χρειάζονταν μικρότερη ή καθόλου αποζημίωση για να απολυθούν... Και αφού "αποδεικνύει" με τέτοιας ποιότητας επιχειρήματα ότι δεν μπορούν να εξηγηθούν αλλιώς οι απολύσεις καταλήγει ότι το μόνο κοινό στοιχείο είναι οι προσφυγές στο ΣΕΠΕ των πέντε από τους επτά (χωρίς να μας πει το λόγο των προσφυγών και αν αυτό είχε γίνει πριν την απόλυσή τους) από το οποίο συμπεραίνει με ...σιγουριά ότι οι απολύσεις ήταν εκδικητικές! Ασφαλώς έχετε τα δίκια σας να είστε φουρκισμένοι με τις απολύσεις. Έχετε δίκιο να διαμαρτυρηθείτε και να αξιώσετε την ανάκλησή τους. Αλλά μην μας περνάτε για κουτορνίθια που αρέσκονται σε μονολόγους και είναι έτοιμοι να χτυπήσουν παλαμάκια σε ό,τι μπορεί να επενδυθεί με κάποια συγκίνηση. Η απόπειρα εξομοίωσης και παραλληλισμού της εργοδοσίας του Κόκκινου με τη συμπεριφορά της κυβέρνησης Σαμαρά απέναντι στην ΕΡΤ μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει. Υπάρχουν όρια. Αποδείξτε ότι έχετε επιχειρήματα σε ανοιχτή και δημόσια αναμέτρηση με την εργοδοσία και θα μας έχετε μαζί σας. Αλλιώς επιχειρείτε και εσείς να μας εξαπατήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι απαντάμε στη Left Media ΑΕ προς αποκατάσταση της αλήθειας

ΑΔΕΔΥ: Να ανακληθούν οι απολύσεις και να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στον Ρ/Σ Στο Κόκκινο