Δημήτρης Στούμπος: Για παραδειγματισμό οι τιμωρητικές απολύσεις Στο Κόκκινο 23-1-2018Το πόσο τιμωρητικές είναι οι απολύσεις των τριών δημοσιογράφων στον ραδιοφωνικό σταθμό 105,5 Στο Κόκκινο και το πως χρησιμοποιούνται για τον παραδειγματισμό των υπόλοιπων εργαζόμενων στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ (εφημερίδα, ραδιόφωνα, σάιτ) ώστε να δεχτούν χωρίς περαιτέρω αντιδράσεις τις νέες ατομικές συμβάσεις και τη μείωση του μισθού τους κατά 20% δήλωσε δημόσια στις 23 Ιανουαρίου το μέλος του ΔΣ της Left Media ΑΕ.

Ο Δημήτρης Στούμπος, που είναι και διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ», απαντώντας στα ερωτήματα του δημοσιογράφου Γιώργου Τραπεζιώτη στον ραδιοφωνικό σταθμό του κόμματος, είπε ευθέως ότι οι τρεις απολύσεις έγιναν για να πεισθούν οι υπόλοιποι.

Ακούστε την εκπομπή εδώ: https://soundcloud.com/user-205006870/23-1-2018a

Συγκεκριμένα: δήλωσε: «…Για επιλογή αναγκαστήκαμε να κάνουμε αυτό το βήμα για να πειστούνε όλοι. Να πειστούνε όχι από την άποψη του μέτρου, ότι είναι μονόδρομος για να πληρώνεται κάθε μήνα ο εργαζόμενος…».  Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε εδώ καθώς και την επίμαχη δήλωση στο 16:05’’.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάλεσμα διαμαρτυρίας έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105,5 αύριο στις 12:00 για τις νέες εκδικητικές απολύσεις

105+5 +.... υπογραφές για την ανάκληση των απολύσεων «Στο Κόκκινο»

Η απεργιακή εκπομπή Στο Κόκκινο για τα κινήματα 11-2-2018